ImuPro: IgG ”voedselintolerantie test” * en voedingsaanbevelingen

Uw vertrouwde metgezel op weg naar een betere gezondheid

ImuPro is een concept dat een geavanceerde en betrouwbare bloedanalyse voor IgG-voedselallergieën, ook wel bekend als een voedselintolerantie test *, combineert met onze unieke richtlijnen na het onderzoek.

In een uitgebreide laboratoriumanalyse worden hoge niveaus van IgG-antilichamen die specifiek zijn voor bepaalde voedseleiwitten nauwkeurig en betrouwbaar geïdentificeerd. Met het ImuPro onderzoek kunt u tot maximaal 270 voedingsmiddelen testen. Samen met uw testresultaten ontvangt u uw individuele voedingsrichtlijnen – uw bouwstenen voor een gezonder leven. Vraag de ImuPro voedselallergie IgG test nu snel aan.

Uw IgG-testresultaten en uw persoonlijke voedingsrichtlijnen zullen u helpen om de voedingsmiddelen te vinden die goed voor u zijn en om uw individuele “trigger-voedingsmiddelen” te identificeren. Door het voedsel dat problemen veroorzaakt te vermijden, kunnen ontstekingsprocessen worden verminderd of zelfs gestopt en kan uw lichaam herstellen.

Meer informatie over de voedselintolerantie test * ImuPro, de voedingsstrategie en de gepersonaliseerde documenten die u ontvangt:

Uw test | Uw strategie | Uw documenten

Honderdduizenden patiënten vertrouwen op ImuPro en hebben de test in de afgelopen 10 jaar afgelegd. Lees hier meer over hun ervaringen. 

* “Voedselintolerantie” is een veelgebruikte algemene uitdrukking voor elke (meestal vertraagde) reacties op voedingsmiddelen. Belangrijk: het is belangrijk te weten dat een “voedselintolerantie” eigenlijk een gedefinieerde medische term is als een niet-immunologisch geïnduceerde reactiviteit tegen voedsel.

Uw bouwstenen:

  • Uitgebreide en betrouwbare IgG-test
  • Individuele voedingsaanbevelingen
  • Lekkere gepersonaliseerde recepten
  • Handig rotatie- en provocatieplan
  • Praktische tips voor het dagelijks leven
  • Professioneel en wetenschappelijk voedingsadvies
Scroll naar top