Betrouwbaar onderzoek: ImuPro voedselallergie IgG-test

ImuPro detecteert IgG-antilichamen tegen voedingsallergenen in een laboratoriumanalyse van hoge kwaliteit – uitermate nauwkeurig en betrouwbaar!

Uw IgG-voedselallergietest, ook wel bekend als ”voedselintolerantie test” wordt uitgevoerd door een zeer professioneel en gespecialiseerd laboratorium. Het laboratorium analyseert uw bloedmonster op aanwezigheid van specifieke IgG-antilichamen tegen een breed scala aan voedingsmiddelen. Deze antilichamen kunnen gedetecteerd worden doordat zij zich kunnen binden aan specifieke proteïnen van maximaal 270 voedingsmiddelen. Op basis van de resultaten van de titter van de antilichamen worden de voedingsmiddelen in drie groepen ingedeeld: ”niet verhoogd”, ”verhoogd” en ”zeer verhoogd”. Benieuwd wat ImuPro voor u kan betekenen? Vraag de ”voedselintolerantie test” * nu aan!

Image

Stap 1

Voedseleiwitten worden gebonden aan het oppervlak van een microtiterplaat. Elk van deze platen worden behandeld met een ander voedingsmiddelen.

Image

Stap 2

Hierna wordt uw monster tijdens de analyse onderzocht. Als het monster specifieke IgG-antilichamen tegen een bepaald voedingsmiddel bevat, dan binden ze zich vervolgens aan deze proteïnen die gebonden zijn in de holte van de microtiterplaat.

Image

Stap 3

Deze bindingen worden dan gevisuliseerd door middel van een colorimetische reatie. Daarna bepalen gevoelige meetinstrumenten de hoeveelheid gebonden IgG-antilichamen.  Voor een gedetailleerde uitleg over de test kunt u terecht op deze pagina. 


De geteste voedingsmiddelen uit de ”voedselintolerantie test” * ImuPro worden ingedeeld in 3 groepen

  • Niet verhoogd
  • Verhoogd
  • Zeer verhoogd

De geteste specifieke IgG-concentraties weerspiegelen niet direct het voorkomen of de ernst van serieuze klinische symptomen. Zij vormen de basis voor ene eliminatie en provocatie voedingspatroon. ImuPro begeleidt u door dit proces d.m.v. 3 fases: eliminatie, provocatie en stabilisatie. Klik hier voor meer info!

Notitie: De ImuPro voedselallergie IgG-test, ook wel voedselintolerantie * genoemd, bepaald niet klassieke IgE-allergiën (type 1) of intoleranties op lactose, fructose en histamine. In deze zaken dienen andere onderzoeken te worden uitgevoerd.

Scroll naar top