Waardevolle ondersteuning: uw persoonlijke imupro-documenten

De ImuPro voedselallergie test biedt u uitgebreide testresultaten, persoonlijke voedingsrichtlijnen en individuele recepten

Uw persoonlijke ImuPro-documenten zullen u begeleiden bij uw verandering in dieet. Ze zullen u helpen om het voedsel te vinden dat goed voor u is en om uw individuele “trigger-voedsel” aan te wijzen.

Klik hier voor meer informatie over de testmogelijkheden op voedselintolerantie * en de verschillende opties.

Image

Uw ImuPro resultaten

In een uitgebreid rapport vindt u in één oogopslag de nauwkeurige resultaten voor de geteste voedingsmiddelen. U zult zien of er verhoogde niveau’s van specifieke IgG-antilichamen tegen een voedingsmiddel zijn of niet.

 

Image

Personal Nutritional Guide

De persoonlijke voedingsrichtlijnen leggen uit hoe u de resultaten van de voedselintolerantie test * kunt begrijpen en hoe er verder mee kunt omgaan.  U vindt algemene informatie over de ImuPro-test en de ontwikkeling van een IgG-voedselallergie. Ook vindt u hier meer informatie over de drie fasen: eliminatiefase, provocatiefase, stabilisatiefase.

Image

Individuele recepten

Uw receptenboek bevat recepten die specifiek zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Ze bevatten alleen die ingrediënten die u volgens uw ImuPro-resultaten mag eten. Het receptenboek van ImuPro helpt u bij het samenstellen van uw individuele “menu” van toegestane voedingsmiddelen volgens de 4-daagse rotatie.

De recepten zijn enkel verkrijgbaar bij de ImuPro Complete!

* “Voedselintolerantie” is een veelgebruikte algemene uitdrukking voor elke (meestal vertraagde) reacties op voedingsmiddelen. Belangrijk: het is belangrijk te weten dat een “voedselintolerantie” eigenlijk een gedefinieerde medische term is als een niet-immunologisch geïnduceerde reactiviteit tegen voedsel.

Scroll naar top