Wereld gezondheidsdag voor artiritis is op zaterdag 12 october!

Dagelijkse gewrichtspijnen maken het leven moeilijk voor u?

Een verandering in dieet kan uw chronische klachten verbeteren! Leven met reumatoïde artritis (RA) kan een echte pijn zijn en wat je eet is misschien niet goed voor je!

Reumatoïde artritis is een auto-immuunziekte. Dit betekent dat uw immuunsysteem meestal infecties bestrijdt, de cellen aanvalt die per ongeluk uw gewrichten bekleden, waardoor de gewrichten gezwollen, stijf en pijnlijk worden. Dit kan het gewricht, het kraakbeen en het bot verwonden, wat kan leiden tot permanente schade. Er is geen remedie voor RA.

Het is niet duidelijk wat dit probleem veroorzaakt met het immuunsysteem, gezondheidsexperts en onderzoekers hebben gesuggereerd dat bepaalde soorten voedsel reumatoïde artritis kunnen veroorzaken door ontsteking te veroorzaken, en een groeiend bewijs heeft aangetoond dat uitgestelde voedselallergieën kunnen worden geassocieerd met RA. Zorgverleners bespreken testen op vertraagde voedselallergieën vaak niet met patiënten met reumatoïde artritis. Het doel is om uw gewrichtspijn en zwelling te verbeteren en uw vermogen om dagelijkse activiteiten uit te voeren te verbeteren.

Het gebruik van ImuPro-tests helpt bij het identificeren van die trigger-voedingsmiddelen. ImuPro begeleidt uw verandering in dieet die uw symptomen van reumatoïde artritis zal helpen verlichten of verminderen.

Vraag uw arts of therapeut naar ImuPro en laat u vandaag testen met een voedingsintoleratietest!

Scroll naar top